In paardencoaching komt mijn liefde voor paarden en het helpen van mensen samen!

 
_9DS6602-2.jpg

Wie ben ik?

Mijn naam is Marith Geneugelijk. Ik heb in september 2021 mijn eigen bedrijf gestart onder de naam:

Marith Paard&Coaching.

Van jongs af aan heb ik al een passie voor paarden. De omgang met paarden loopt als een rode draad door mijn leven. Na mijn studie Maatschappelijke zorg ben ik gaan werken in de jeugdzorg, waar ik met paardencoaching in aanmerking kwam. Ik werd meteen enthousiast over dit vak; in paardencoaching komt mijn liefde voor paarden en het helpen van mensen samen!  Ik wilde me hier graag meer in verdiepen, daarom heb ik besloten de opleiding als paardencoach te volgen aan de Keulseweg. Tijdens het volgen van de opleiding tot paardencoach werd ik gegrepen door de positieve impact die paardencoaching op iemand kan hebben!

Begin 2021 ben ik begonnen met de opleiding Equine Assisted Coach level 1, op de Keulseweg. Hiervan heb ik nu mijn diploma op zak en mag ik mezelf gekwalificeerd paardencoach noemen!

 

Op mijn website kun je informatie vinden over mijn werk als paardencoach.
Wil je hier graag meer over weten bel, mail of app gerust!

Marith, Paardencoach

 

Mijn collega's

 
Yara vlecht.jpg
Foto Isabel.jpeg

Yara

'Bij Yara lijkt de tijd stil te staan. Even uit je hoofd, richting je gevoel. Er alleen maar zijn. Alleen maar jij en Yara'.

Yara is een lieve shetlander van 4 jaar oud. Yara is het eerste paard van de kudde die je gedag komt zeggen. Yara is een nieuwsgierige pony die gek is op knuffels! Hoe harder je kriebelt, hoe meer ze geniet!

Isabel

'Bij Isabel kan ik mooi reflecteren op mezelf en word ik bewust van mijn lichaamshouding. Wanneer mijn gevoel en hoofd niet op 1 lijn zit, geeft Isabel hier een reactie op.'

Isabel is een mooi paard van 8 jaar oud. Isabel is een leergierig paard en kent al veel kunstjes, deze laat ze graag zien! Isabel kan zelfs een box geven, als hier wel een snoepje tegenover staat ;)

 

Ik ben blij en dankbaar dat ik de paarden en de locatie mag gebruiken voor het coachen! De locatie ligt op een rustige plek onder aan de dijk, een fijne omgeving om in alle rust te coachen.